Begeleiding

 

Ik werk met verschillende behandelmethodes. Ieder mens is anders en heeft andere ingangen nodig om zich weer goed te voelen. Onderstaande methodes kunnen ingezet worden en staan kort weergegeven. Klik op de titel van de desbetreffende methode voor uitgebreidere informatie.

Quantum Touch:

Door middel van  je ademhaling verhoog je je energie. Deze verhoogde energie bied je aan door deze via je handen naar de client te laten stromen. Dit kan de ander veel verlichting geven, zowel lichamelijk als geestelijk.

Quantum Allergy:

Alles bestaat uit energie met een trillingsfrequentie. Als frequenties niet met elkaar overeenkomen kan het zijn dat je klachten krijgt. Zoals bijvoorbeeld overgevoeligheid voor bepaald voedsel maar ook last van bepaalde geuren en harde geluiden. Met deze methode kun je trillingen laten overeenkomen zodat je klachten zullen verminderen of zelfs oplossen.

Healy:

Het allernieuwste op het gebied van zelfgenezing. Dit medisch goedgekeurd apparaatje heeft 144.000 frequenties in zich. De frequenties kunnen bijvoorbeeld helpen bij verminderen van stress, van pijn, van depressieve en angstgevoelens.

Bachbloesem remedies:

Dit zijn remedies die door de Engelsman Dr Bach zijn ontdekt. De remedies zijn gemaakt van tincturen van bloemen en planten. Ze helpen goed bij het doorbreken van allerlei negatieve gemoedstoestanden.

Regressie/reïncarnatie therapie:

Als je steeds maar tegen het zelfde aanloopt bijvoorbeeld je bent zo ontzettend angstig voor het donker en je kunt echt niet verklaren waarom dit zo is dan is het soms goed om in regressie te gaan zodat je kunt ontdekken waar dit ontstaan is. Als je dat weet kun je aan de verwerking beginnen waardoor de angst zal verdwijnen. Soms gebeurd het dan wel eens dat de client in een vorig leven terecht komen.

Coaching:

door middel van gesprekken kijken we wat precies de hulpvraag is. Je krijgt tips en tools en ik begeleid je met bovenstaande methodes. Sommige van deze methodes kan ik je ook leren zodat je ze zelf kunt toepassen.

Kristallen: 

Hspers kunnen veel baadt hebben van het bij zich dragen van half edelstenen. Ze kunnen je ondersteuning geven bij het proces waar je inzit.