Begeleiding

 

Bij het begeleiden en ondersteunen van hoogsensitieve mensen gebruik ik verschillende methodes. Ieder mens is anders en heeft andere ingangen nodig om zich weer goed te voelen. Als je wilt kun je de Quantum Touch en Quantum Allergy ook zelf leren zodat je ze thuis kunt toepassen en eigenlijk heb je dan altijd je eigen EHBO kit bij je!
Onderstaande methodes kunnen ingezet worden en staan kort weergegeven. Klik op de titel van de desbetreffende methode voor uitgebreide informatie. 

Coaching:

Samen gaan we in kaart brengen wat precies je hulpvraag is. Van daaruit krijgt je tips en tools hoe hiermee om te gaan. Onderstaande methodes kunnen daar een goede ondersteuning  bij geven.

Quantum Touch:

Door middel van  je ademhaling verhoog je je energie. Deze verhoogde energie bied je aan door deze via je handen naar de client te laten stromen. Dit kan de ander veel verlichting geven, zowel lichamelijk als geestelijk. En dit kun je natuurlijk ook bij jezelf toepassen! 

Quantum Allergy:

Alles bestaat uit energie, een trillingsfrequentie. Als frequenties niet met elkaar overeenkomen kan het zijn dat je klachten krijgt. Zoals bijvoorbeeld overgevoeligheid voor bepaald voedsel maar ook last van bepaalde geuren, harde geluiden of gemoedstoestanden. Met deze methode kun je trillingen laten overeenkomen zodat je klachten zullen verminderen of zelfs oplossen.

Healy:

Het allernieuwste op het gebied van zelfgenezing. Dit medisch goedgekeurd apparaatje heeft 144.000 frequenties in zich. De frequenties kunnen bijvoorbeeld helpen bij verminderen van stress, van pijn, van depressieve en angstgevoelens.

Bachbloesem remedies:

Dit zijn remedies die door de Engelsman Dr Bach zijn ontdekt. De remedies zijn gemaakt van tincturen van bloemen en planten. Ze helpen goed bij het doorbreken van allerlei negatieve gemoedstoestanden zoals angstig voelen, uitbarstingen van boosheid, jaloezie, onzekerheid en het steeds maar in je hoofd zitten.

Kristallen: 

Hspers kunnen veel baadt hebben van het bij zich dragen van half edelstenen. Ze kunnen je ondersteuning geven bij het proces waar je inzit.

♥️