Quantum Touch

Quantum Touch is een zelfhulp methode ontwikkeld door Richard Gordon. Hij ontdekte dat je door middel van je ademhaling en visualisatietechnieken je trilling kunt verhogen. Tegenwoordig weten we dat alles uit trilling, uit energie bestaat. Ons lichaam, de tafel, de boom, het lijkt allemaal solide te zijn maar ga je het onder een microscoop bekijken dan zie je dat het bestaat uit kleine deeltjes die om elkaar heel cirkelen.

Met QT bied je verhoogde energie, die je opwekt door een bepaalde ademhalingstechniek, via je handen aan op de plek waar het nodig is. Deze plek gaat dan mee in die verhoogde trilling waardoor heling ontstaat. Lagere trilling (zoals bij ziekte) zal zich altijd aan willen passen aan een hogere trilling.

En zo hebben emoties ook een eigen trilling. Boosheid, jaloezie of wrok hebben een veel lagere trilling dan liefde, mededogen en compassie. Emoties en trauma's kun je met deze methode dus ook behandelen. Je kunt de verhoogde energie gebruiken om pijnlijke gebeurtenissen te verzachten en te helen. QT biedt dus vele mogelijkheden!
Als we besluiten deze methode in te zetten dan kan ik, als je dat zou willen, je leren om het bij jezelf toe te passen.♥️