Quantum Touch

 

 

 

Quantum Touch is een zelfhulp methode ontwikkeld door Richard Gordon. Hij ontdekte dat je door middel van je ademhaling en visualisatietechnieken je trilling, je energie kunt verhogen. Tegenwoordig weten we dat alles uit energie bestaat, uit trilling. Ons lichaam, de tafel, de boom, het lijkt allemaal solide te zijn maar ga je het onder een microscoop bekijken dan zie je dat het bestaat uit kleine deeltjes die om elkaar heel cirkelen.

Met QT laat je de verhoogde energie naar de ander stromen. Hierdoor gaat de ander mee in deze verhoogde energie waardoor er heling ontstaat. Want lagere energie zal zich altijd aan willen passen aan een hogere, andersom is dit niet het geval. Zoals ik al vertelde, alles is energie en heeft een trilling. Emoties hebben ook een eigen trilling.. Boosheid, jaloezie of wrok hebben een veel lagere trilling dan bijvoorbeeld liefde, mededogen en compassie. Soms gebeuren er echt kleine wondertjes zoals bij iemand waarbij het bekken scheef stond. Ze had daardoor last van haar nek en rug. Na de QT behandeling stond haar bekken recht en namen de andere klachten af.

Met deze methode kan je niet alleen lichamelijke klachten behandelen maar ook angsten en trauma's. Je kunt bijvoorbeeld de verhoogde energie gebruiken om pijnlijke gebeurtenissen te verzachten en te helen. In gedachten stuur je deze energie dan naar die gebeurtenis of naar je kind van toen. Ook kun je via je hart gaan QTen in plaats van via je handen. Dan werk je via het veld, via de energie van alles in en om je heen. QT biedt dus vele mogelijkheden! Als we besluiten deze methode in te zetten dan zal ik je leren om er mee te werken en op jezelf toe te passen.