Healy

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Healy beschikt over een kwantumsensor die scant welke frequenties jij op dat moment nodig hebt om je lichaam en geest in balans te brengen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam te stimuleren.

Waarom kan de healy effectief zijn voor jou als hoogsensitief mens?

Hoogsensitieve mensen hebben vaak veel last van stress en overprikkeling. De healy kan daar goed ondersteuning bij geven door bijvoorbeeld de beschermings-, stress en ontspanningsprogramma's  te draaien. Hierdoor kom je weer snel tot jezelf. Ook staan er onder anderen programma's op zoals de Bach remedies, de Schussler zouten en edelstenen. Dit zijn bij uitstek programma's om te gebruiken bij hoogsensitiviteit.

Hoe pas ik de healy toe tijdens een sessie?

De healy kan een fijne toevoeging zijn aan het eind van een sessie. Als we er voor kiezen de healy te gebruiken laten we eerst het apparaatje een scan maken. Je houdt de healy vast zodat het jouw energie kan scannen. De programma's die er uitkomen laten we dan 12 minuten draaien. Daarbij laat ik je even op jezelf zodat je goed kunt voelen wat het doet voor je.

♥️