Puur Mens

Coaching (jong) volwassen 

Kom je door je fijngevoelig zijn in de knel met jezelf? Voel je je niet begrepen en hoor je van anderen dat je je niet zo moet aanstellen? Vind je het lastig te voelen wat nou van jou is en wat van de ander en vind je het lastig je grenzen te voelen en aan te geven? Dit zijn nog maar een aantal voorbeelden van de dingen waar je tegen aan kunt lopen als je hoogsensitief bent. Het is heel belangrijk dat je jezelf goed kent, goed je grenzen kunt aangeven en bij jezelf kunt blijven. Ik wil je daar graag bij helpen.

Ik ben zelf hoogsensitief en heb geleerd hoe hiermee om te gaan. Onder andere door zelfonderzoek en bewustwording, zodat ik mijzelf beter ging begrijpen en zo ook beter mijn grenzen kon aangeven. Ook heb ik methodes geleerd om mijzelf te ondersteunen. Deze zijn onder andere de Quantum Touch en de Quantum Allergy. Hiermee heb ik veel oude kwetsuren kunnen opruimen en daardoor ging ik steeds beter in mijn vel zitten. Ik wil je graag deze zelfhulp methodes leren zodat jij ze ook bij jezelf kunt toepassen! Zo ben je niet afhankelijk van andere mensen om je goed te kunnen voelen. Lees ook eens mijn Blog over de positieve kenmerken van hoogsensitiviteit.

Vraag je je af of je hoogsensitief bent? Kijk op HSP kenmerken om deze te lezen.

De laatst tijd wordt steeds meer duidelijk dat er onder de hoogsensitieve mens nog een ander type valt: de High Sensation Seeker. Dit type heeft toch iets andere kenmerken dan de hsper. Kijk op HSS kenmerken als je hier meer over wilt lezen

 

Voor meer info kan je mij altijd contacten.

♥️