Over mij

Ik zal mij even voorstellen: ik ben Petra Bisschop, 58 jaar en moeder van twee dochters van 29 en 21 jaar. Omdat ik zelf heb ondervonden hoe lastig het soms kan zijn als je in deze wereld hoogsensitief bent, ontstond er bij mij het verlangen anderen hierin te begeleiden en te ondersteunen. Mijn hart gaat vooral uit naar het hoogsensitieve kind. Als deze kinderen al vroeg leren hoe met hun gevoeligheid om te gaan zullen zij straks als volwassen met beide benen op de grond staan en goed voor zichzelf kunnen zorgen. En ze zullen ook de mooie eigenschappen van het hoogsensitief zijn kunnen ervaren! En dit is heel belangrijk omdat ik nu veel hoogsensitieve volwassen tegenkom die moeite hebben zich staande te houden en hun focus vooral hebben op de wat lastigere kanten van het hoogsensitief zijn.

In 2006 heb ik de opleiding tot Spiritueel therapeut afgerond met als eind scriptie Hoogsensitiviteit: van onmacht naar kracht. In 2010 heb ik een versnelde opleiding tot Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf gevolgd. Hierna heb ik gewerkt op de kinderdagverblijven van de Vrije school. Daarnaast heb ik de cursussen van Sensikids https://sensikids.nl/ met succes afgerond. Op dit moment werk ik als gastouder bij het gezin thuis en begeleid ik kinderen van 5 tot en met 15 jaar met de Sensikids methode. Ook voor de ouders heeft Sensikids een training: de Sensikids ouder training. Hierin word je geïnformeerd over wat hoogsensitief zijn inhoud en hoe je je kind daar het beste bij kunnen begeleiden. Zo heb je veel kennis in huis en zal dit ten goede komen van je kind.

Voor de (jong)volwassene bied ik trajecten aan. Door mijn opleidingen en mijn eigen ervaring als hoogsensitief mens kan ik jou een fijne begeleiding bieden. Via coaching op bewustwording en het aanleren van zelfhulp methodes kom je weer helemaal bij jezelf en in je kracht. De zelfhulpmethodes zijn onder andere Quantum Touch en Quantum Allergie maar ook visualisaties en het inzetten van kristallen.

♥️